Verlichtingsplan

Met de juiste tuinverlichting geniet u niet alleen overdag, maar ook ’s avonds van uw tuin als de temperatuur het toelaat. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u naar binnen gaat. Lucassen Hoveniers kan u helpen met het maken van een verlichtingsplan, het leggen van de kabels en het bevestigen van lampen die u wilt. Wij kunnen dit verwerken in uw huidige tuin of in een tuinontwerp als u een mooie tuin wilt laten aanleggen.

Met tuinverlichting zorgt u voor een prachtige sfeer in de tuin. Ideaal om ’s avonds tot rust te komen, maar ook als u visite heeft en buiten wilt blijven om te borrelen na een heerlijke barbecue. Het mooiste is dat u eindeloos kunt variëren met tuin- en sfeerlichting. Zo kunt u naast de schuttingen en muren ook elementen in uw tuin accentueren zoals planten en bomen, maar ook paden, pergola’s en vijvers. En zijn grondspots ideaal om bijvoorbeeld uw oprit te verlichten of om trappen beter zichtbaar te maken in het donker.

Zelf vinden wij het fijn om de tuin ook in de winter verlicht te hebben. Het geeft naast veel sfeer een gevoel van veiligheid. Zo kijkt u in de winter niet donker de tuin in en heel belangrijk: het schrikt inbrekers af.

Tuinverlichting en duuzaamheid

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk, maar zonder een mooi design haken veel mensen af. En dat begrijpen wij. Daarom raden wij de tuinverlichting van Suslight aan. Suslight staat voor SUStainable lighting (duurzame verlichting) en dat is precies waar het bedrijf voor staat: duurzame producten ontwikkelen en de bestaande producten verder verduurzamen. Bijvoorbeeld door de efficiëntie te verbeteren, de levensduur te verlengen en de producten uit zoveel mogelijk recyclebare materialen te maken. Ook besteden ze veel aandacht aan de designs van de lampen, op deze manier brengen ze duurzame tuinverlichting samen met een aantrekkelijk design.

Suslight werkt met lampen op 24 volt met een makkelijk aansluitbaar en waterdicht systeem. Er is zelfs een mogelijkheid om verschillende groepen aan te sluiten op een timer, zodat de lampen aan- of uitgaan wanneer u dat wilt en u ze niet kunt vergeten uit te doen.

Vorig jaar is Suslight uitgeroepen tot Best for The World environment en ze doneren 1% van hun jaarlijkse omzet middels het 1% for the Planet platform. Daarnaast verkopen ze de lampen niet aan particulieren. Ze hebben een uniek concept waarbij ze alleen samenwerken met tuinprofessionals. Hierdoor heeft u unieke lampen, die niet in elke tuin te zien zijn.

Is Suslight niks voor u?

Geen probleem, wij raden de lampen enkel aan. De sfeer van de tuin moet volledig voldoen aan uw wensen en wij willen u daar graag bij helpen.

%d bloggers liken dit: