Tuinaanleg

Na de eerste afspraak zorgen we ervoor dat uw tuinontwerp zo snel mogelijk af is. Daarna maken we een nieuwe afspraak om te kijken of de tekening van uw toekomstige tuin naar wens is. Waar nodig passen we het ontwerp aan. Bent u tevreden over het tuinontwerp en de bijbehorende offerte? Dan maken we in overleg een planning voor de werkzaamheden. Samen kijken we wat u het beste uitkomt om de werkzaamheden te laten verrichten.

Om te kunnen beginnen met het opbouwen van uw toekomstige tuin, verwijderen we eerst alle beplanting, bestrating en andere tuinelementen die we in de nieuwe tuin niet terug zullen zien. Om tijd te besparen en het lichaam zo min mogelijk te belasten wordt dit vaak gedaan met behulp van een mobiele kraan. Daarna strijken we de grond glad en voeren we het puin af.

Deskundig en secuur

Bij het opbouwen van de tuin beginnen we met het leggen van het straatwerk inclusief terras. Vervolgens zorgen we ervoor dat het gazon strak en recht gelegd wordt. Als laatste wordt de beplanting in uw tuin gezet, indien nodig met voeding. Ook kan Lucassen Hoveniers voor u een vijver aanleggen of onderhouden.

Lucassen Hoveniers levert in de meeste gevallen zelf het materiaal en de beplanting die nodig zijn om uw tuin te realiseren. Op deze manier zijn wij er zeker van dat wij goede kwaliteit kunnen afleveren. Daarom krijgt u garantie op het materiaal en de beplanting die door ons geleverd wordt.

Bekijk hieronder de diashows van een voor- en achtertuin die we in 2020 ontworpen en aangelegd hebben.

%d bloggers liken dit: