Tuinontwerp

Zoekt u een professionele tuinarchitect die een tuintekening kan maken waarin al uw wensen en voorkeuren naar boven komen? Voor een goed tuinontwerp in Almelo en omgeving kunt u terecht bij Lucassen Hoveniers. Wij doen er alles aan om uw droomtuin op papier te zetten en gaan door totdat u tevreden bent. Goede service en kwaliteit staan voorop bij het ontwerpen van uw tuin.

Welke tuin past bij uw woning of bedrijf? Een speelse tuin, een moderne tuin, een landschapstuin of een Japanse tuin? Een goed tuinontwerp begint met een oriënterend gesprek bij u thuis. Daardoor krijgen wij meteen een goede indruk van het huis, de afmeting, ligging en de omgeving van uw tuin of bedrijf. Op basis van deze informatie en met uw voorkeuren en wensen komen we samen tot een ontwerp. Ook kijken we samen naar het materiaal dat het beste bij uw huis, tuin en portemonnee past.

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het realiseren van grond- en straatwerk, het realiseren van beregeningsinstallatie en het aanleggen van beplanting, sierbestrating en tuinelementen zoals: paden, terrassen, muren, rotspartijen, vijvers of andere waterelementen, omheiningen en afsluitingen. Wilt u uw tuin en planten verlichten? Dan maken wij een verlichtingsplan voor u. Ook het aanleggen van een vlonder of tuinhuisje is mogelijk. Bij het ontwerpen van uw tuin kunnen we met al deze werkzaamheden rekening houden.

De kosten voor het ontwerpen van uw tuin komen te vervallen wanneer u het aanleggen van de tuin aan Lucassen Hoveniers overlaat. Wij kunnen overigens ook een vijver voor u ontwerpen en aanleggen.