Verlichtingsplan

Met de juiste tuinverlichting geniet u niet alleen overdag, maar ook ’s avonds van uw tuin als de temperatuur het toelaat. U kunt namelijk zelf bepalen wanneer u naar binnen gaat. Lucassen Hoveniers kan u helpen met het maken van een verlichtingsplan, het leggen van de kabels en het bevestigen van lampen die u wilt. Wij kunnen dit verwerken in uw huidige tuin of in een tuinontwerp voor als u een mooie tuin wilt laten aanleggen.

Met tuinverlichting zorgt u voor een prachtige sfeer in de tuin. Ideaal om ’s avonds tot rust te komen, maar ook als u visite heeft en buiten wilt blijven om te borrelen na een heerlijke barbecue. Het mooiste is dat u eindeloos kunt variëren met tuin- en sfeerlichting. Zo kunt u naast de schuttingen en muren ook elementen in uw tuin accentueren zoals planten en bomen, maar ook paden, pergola’s en vijvers. Ook zijn grondspots ideaal om bijvoorbeeld uw oprit te verlichten of om trappen beter zichtbaar te maken in het donker.

Zelf vinden wij het fijn om de tuin ook in de winter verlicht te hebben. Het geeft naast veel sfeer een gevoel van veiligheid. Zo kijkt u in de winter niet donker de tuin in en heel belangrijk: het schrikt inbrekers af.

%d bloggers liken dit: