Vijveraanleg

Een vijver is een echte sfeermaker in uw tuin. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verlichting in het water als het donker is, het gekabbel van het water dat uit een fontein, waterval of waterornament komt en mooie vijverbeplanting zoals waterlelies.

Vijveraanleg op maat

Bij Lucassen Hoveniers kunt u terecht voor vijveraanleg in Almelo en omgeving. van koivijvers, siervijvers, en zwemvijvers tot plantenvijvers. Ook een natuurlijke vijver is mogelijk. In overleg kijken we wat de beste plek en afmeting is voor uw vijver. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en voorkeuren.

We graven de vijver voor u uit, plakken de vijver af en vullen de vijver met water en (zuurstof)planten. Daarnaast decoreren we de vijver naar uw wens.

Bij Lucassen Hoveniers kunt u ook terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating van uw tuin.

%d bloggers liken dit: