Bestrating

Bent u opzoek naar iemand die tuinbestrating in Almelo en omgeving kan leggen, dan bent u bij Lucassen Hoveniers op het juiste adres. Tegelzetten is één van de kwaliteiten die wij door jarenlange ervaring hebben opgedaan. Wij zorgen ervoor dat uw straat er strak, recht en op de gewenste hoogte komt te liggen.

Lucassen Hoveniers kan wat u wilt

Een tuin is niet af zonder sierbestrating, het is mooi en functioneel tegelijk. Lucassen Hoveniers kan werken met allerlei soorten stenen. Van beton, gebakken stenen, en natuursteen tot keramiek. Oude tegels hergebruiken of nieuwe tegels van de fabriek.

Wij kunnen voor u een tuinpad, een terras, een oprit of een parkeerplaats aanleggen. Lucassen Hoveniers is ook inzetbaar voor het aanleggen van (school)pleinen en andere projecten. Om het lichaam te behouden kan het zijn dat wij u voor grotere projecten doorverwijzen naar een van onze partners.

Bovendien verzorgt onze stratenmaker niet alleen het pakwerk, maar graven wij uw tuin ook uit, brengen alles op hoogte met vulzand, trillen het aan en egaliseren het grondwerk. Daarnaast kijken wij of regenwater goed uit uw tuin kan lopen. Indien dit niet het geval is, kunnen wij ook het gootwerk voor u verzorgen.

Verzakking en herstelwerkzaamheden

Heeft u last van verzakkingen in de bestrating van uw tuin, oprit, terras of parkeerplaats? Of  heeft u last van schade aan uw tuin, vijver of bestrating, dan kunt u Lucassen Hoveniers inschakelen om dit te herstellen. U kunt ook een beroep doen op ons als uw tuin, vijver of bestrating niet door ons is aangelegd. Dit geldt eveneens voor het onderhoud aan uw tuin. En mocht u toe zijn aan een compleet nieuwe tuin, dan maakt onze tuinarchitect graag een tuinontwerp voor u.