Onderhoud

Heeft u al een mooie tuin of heeft u net een tuin aan laten leggen? Dan is het belangrijk om de tuin goed te onderhouden. Zo blijft de tuin mooi en strak. Mocht u zelf niet in staat zijn om uw tuin te verzorgen, dan is Lucassen Hoveniers úw hovenier voor tuinonderhoud in Almelo en omgeving. Met oog voor detail dankzij onze jarenlange ervaring doen wij er alles aan om u tuin netjes en schoon achter te laten, zodat u ten alle tijde kunt genieten van uw tuin.

Onderhoudswerkzaamheden kunnen zijn: snoei- en trimwerk, het knippen van de haag, het maaien en verticuteren van uw gazon, het knippen van de grasrand, het verwijderen en behandelen van onkruid en het schoonmaken van uw vijver en tuin. Heeft u geen vijver? Dan kunnen wij deze ook voor u aanleggen.

Met of zonder onderhoudscontract

U kunt Lucassen Hoveniers altijd op afspraak inschakelen wanneer uw tuin een onderhoudbeurt nodig heeft. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract met ons aan te gaan. We komen dan naar wens wekelijks, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks bij u langs voor een tuinonderhoudsbeurt. Wekelijks kan dat betekenen dat we voor u het gazon maaien, het onkruid wieden en de tuin schoon maken.

Seizoensonderhoud

Per kwartaal kunt u bij Lucassen Hoverniers terecht voor seizoensonderhoud van uw tuin in Almelo en omgeving. We komen dan elk seizoen langs voor een grote opfrisbeurt. In het voorjaar staat het snoeien van bepaalde planten centraal, samen met het verwijderen van dode beplanting en het schoonmaken van de tuin. In de zomer snoeien we de hagen en buxussen en knippen we de vaste planten die daarna weer mooi kunnen uitlopen.

In het najaar is de belangrijkste taak van onze hovenier het bladvrij maken van de tuin. Maar ook de reguliere onderhoudstaken zullen elk seizoen aan bod komen.

Tuin winterklaar maken

Voordat we de winter ingaan is het belangrijk om bepaalde bomen en planten terug te snoeien, zodat deze in het voorjaar weer mooi uit kunnen lopen. Op verzoek pakken we ook planten in die niet tegen de vorst kunnen. Verder maken we de tuin weer netjes en schoon en ruimen we al het blad op dat tijdens de herfst gevallen is. Heeft u hulp nodig bij het winterklaar maken van de tuin? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

%d bloggers liken dit: